Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Obec > Hlášení obecního úřadu 2013 - 2021 > 16.03.2020

16.03.2020



Pobočka České pošty v Drahanovicích je zatím otevřená podle standardní otevírací doby. Vyzýváme klienty, aby zvážili návštěvu pošty. V současné době je důležité minimalizovat osobní kontakt kdekoli. Primárně jde o život a zdraví zaměstnanců a zákazníků. Česká pošta prodloužila úložní dobu dopisů na 30 dnů a balíků na 15 dnů.

Obecní úřad Drahanovice v návaznosti na usnesení vlády ze dne 15.3.2020 vyhlásilo omezený provoz úřadu vyplývajícího z nouzového stavu /ohrožení zdraví v souvislosti s prokázáním výskytu koronaviru/ s účinností od 16. do 24. března 2020. Omezuje se osobní kontakt. Podání lze učinit prostřednictvím pošty, datových schránek nebo elektronicky se zaručeným elektronickým podpisem, případně přes e-podatelnu. Více na www.obecdrahanovice.cz

Zubní lékař v Drahanovicích MUDr. Opichal oznamuje, že z důvodu absence ochranných pomůcek a z ní vyplývající ochrany klientů je zubní ordinace do 29. března 2020 uzavřena.

Římskokatolická farnost Drahanovice oznamuje, že veškeré mše svaté v kostele sv. Jakuba Většího v Drahanovicích jsou až do odvolání zrušeny.

Pojízdná prodejna Paulla, která zajíždí do částí naší obce Střížov, Kníničky, Lhota p/K přijede v úterý 17.03.2020 v obvyklých časech. Zda se prodeje uskuteční v následujících termínech v nouzovém stavu bude zveřejněno obecním rozhlasem.

Dle rozhodnutí Krajské hygienické stanice Olomouckého kraje ze dne 16.3.2020 v úseku Červenka - Senice na Hané a opačně nepojedou žádné vlaky. Pro obec Červenka a město Litovel z důvodu zvýšeného nebezpečí výskytu onemocnění COVID-19, bude omezena železniční doprava ve stanicích a zastávkách Červenka, Červenka zastávka, Litovel, Litovel město, Litovel předměstí. Termín ukončení tohoto opatření bude aktualizováno dle rozhodnutí Olomouckého kraje.


Fulltextové vyhledávání

16. 5. Přemysl

Zítra: Aneta

Návštěvnost stránek

432214